FAQ

Erbjuder ni kvantitetsrabatt?

Om du behöver en större mängd av någon produkt är du välkommen att kontakta oss så att vi kan granska din beställning.

Kan ni skicka produkter internationellt?

Vi strävar efter att erbjuda våra tjänster till kunder runt om i världen för att möta deras behov och leverera våra produkter på ett pålitligt sätt. Om du har några specifika frågor eller vill ha mer information om våra internationella leveransalternativ är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Hur skapar jag en tryckfil?

När du skapar din tryckfil finns det flera aspekter att tänka på. Vi har samlat alla dessa viktiga punkter på en sida som du kan besöka: “Så skapar du en tryckfil”. Om du är osäker eller behöver rådgivning, är du välkommen att kontakta oss via e-post.

Vad är skillnaden mellan olika tryckalternativ ni erbjuder?

Skillnaden mellan våra tryckalternativ ligger i tekniker och material. Digitaltryck passar mindre upplagor, är kostnadseffektivt och snabbt. Offsettryck är för större upplagor och ger högkvalitativa resultat. Storformattryck passar banderoller och skyltar, textiltryck används för kläder och tygpåsar medan foliering och dekor anpassar olika ytor. Valet beror på ditt projekt och budget, och vi är här för att guida dig till det bästa alternativet.

Varför ska du välja Lingertz Media?

Hos Lingertz Media har vi över 40 års erfarenhet inom tryck, design och reklam. Vi kan hjälpa dig med projekt av olika storlekar och komplexitet. Vår specialitet ligger inom storformat där vi erbjuder marknadens bästa material och trycktekniker.

Osäker på om vi kan hjälpa dig?

Vi är alltid öppna för nya utmaningar och idéer så tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att diskutera dina behov och målsättningar.

Hur hanterar ni personlig information och sekretess?

Vi värnar om din personliga information och sekretess. Vi följer strikta riktlinjer och använder säkra metoder för att skydda alla uppgifter du delar med oss. Vi samlar endast in nödvändig information för att utföra våra tjänster och delar aldrig denna information med tredje part utan ditt samtycke. Vår integritetspolicy beskriver våra åtgärder för att säkerställa att din information förblir säker och används endast i enlighet med ditt syfte. Om du har frågor om vår hantering av personlig information eller sekretess är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Kontakta oss om du har några andra frågor

Skicka ett meddelande

Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor!

Skriv till oss

Inget jobb är för stort eller för litet för oss!

info@lingertzmedia.se

Ring oss

Du kan ringa oss med alla frågor du har. Om vi inte är tillgängliga för tillfället ringer vi upp dig så snart vi kan.

(040) 26 00 26