Canvastavlor

Vad är en canvastavla?

Canvastavlor är tygdukar spända över stabila träramar. Vad som gör dem speciella är att motivet sträcker sig över kanterna, vilket ger en fantastisk 3D-effekt och eliminerar synen av träramen. Med ett vabart djup på 3 cm eller 4 cm passar våra canvastavlor perfekt i ditt hem, kontor eller var du än önskar försköna din omgivning.

Inskickade original granskas alltid

Vi ger alltid korrektur för godkännande innan vi trycker

Professionell rådgivning & support

Unika canvastavlor för att pryda din miljö

Canvastavlor är konstverk som inte bara förgyller ditt utrymme utan ger det också en personlig touch. Med våra canvastavlor får du ett elegant konstverk tryckt på en högkvalitativ canvasduk som sträcks över en träram. Vad som gör våra canvastavlor extra speciella är att motivet fortsätter runt kanterna vilket ger en tredimensionell effekt och gör att du slipper se träramen. Tavlorna har ett valbart djup på 3 cm eller 4 cm och passar perfekt i företagslokaler, på mässor och events.

Material och tryckkvalitet

Vi använder endast de bästa materialen för våra canvastavlor. Motivet trycks på en matt canvasduk som viks runt kanterna och häftas fast på baksidan av tavlan. Vi använder toppmodern tryckteknik vilket ger högsta möjliga bildkvalitet och skarpa färger. När du skapar originalbilder för våra canvastavlor så kom ihåg att ta hänsyn till djupet på ramformatet för att säkerställa att ditt konstverk blir precis som du önskar. Vi granskar naturligtvis originalen innan tryckning.

Skapa en unik atmosfär i ditt utrymme med våra anpassningsbara canvastavlor. Välj det motiv som passar bäst för att förvandla ditt rum till något extraordinärt.

Fakta canvastavlor

Material: Canvasduk

Rek. bildupplösning: 150 ppi

Djup på ram: 3 cm eller 4 cm

Standardstorlekar

Bredd x Höjd:

  • 600x400 mm
  • 500×700 mm
  • 600x600 mm
  • 1200x800 mm
  • 700x1000 mm
  • 1200x1200 mm

Kvalitet och hantverk

Vi kompromissar aldrig med kvalitet. Våra canvastavlor trycks på matt canvasduk med avancerad tryckteknik som garanterar enastående bildkvalitet och livfulla färger. Varje tavla är skapad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att ge dig det bästa konstverket som är redo att hängas upp.

Skapa din egen stil

Om du har en egen idé eller ett foto du vill omvandla till en canvastavla är det möjligt. Vi arbetar med dig för att förverkliga din vision och skapa ett unikt konstverk som speglar din personlighet och stil.

Enkel installation

Att hänga upp våra canvastavlor är enkelt och smidigt. Varje tavla levereras färdig för upphängning med förberedd ståltråd på baksidan.

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT SKAPA EN GRATIS PRISFÖRFRÅGAN:

Skapa magi med canvastavlor

Låt våra canvastavlor föra en atmosfär av skönhet och konst till din värld. Oavsett om du vill förändra ditt hem, förbättra din arbetsplats eller letar efter den perfekta gåvan är våra canvastavlor det bästa valet.
Välj ditt favoritmotiv och låt konsten ta över ditt utrymme. Gör din beställning idag och låt oss hjälpa dig att skapa konstnärliga rum som inspirerar och gläder.

Vi erbjuder ett stort galleri av högupplösta naturbilder tagna av fotografer. Passar perfekt för kontoret konferensrummet eller receptionen. Kontakta oss gärna om ni är intresserade av naturfoton på canvas.