Vepor och banderoller

Fasadvepa

Tänk dig en vepa som en stor målarduk för din fasad där endast din fantasi sätter gränserna. Oslagbart när du vill visa upp lediga utrymmen eller göra imponerande marknadsföring. Det finns många olika material och efterbehandlingar att välja mellan och det kan vara snårigt att välja rätt om man inte har erfarenhet och expertis. Vi hjälper dig med ditt unika projekt.

Inskickade original granskas alltid

Vi ger alltid korrektur för godkännande innan vi trycker

Professionell rådgivning & support

Material

Mesh är det självklara valet för fasadvepa. När dessa banderoller svajar utomhus möter de hårda vindar. Mesh är ett hållbart material tack vare sina små hål som släpper igenom luft, vilket ger enastående motståndskraft.

Rek. bildupplösning: 50-100 ppi

Vikt: 400 g/m²

Polyester kliver också fram som ett utmärkt alternativ och fungerar både inomhus och utomhus. Polyester ger bättre upplösning i närbild jämfört med mesh, vilket säkerställer att varje detalj i din budskap framträder med klarhet.

Rek. bildupplösning: 75-100 ppi

Vikt: 205 g/m²

PVC, å andra sidan, lämpar sig bäst för mindre Fasadvepor, då dess vikt blir begränsande vid stora storlekar.

Upphängning

När det är dags att hissa upp din fasadvepa finns olika upphängningssystem att välja bland. Det vanligaste alternativet är att använda öljetter eller kederlister.

Vi erbjuder också ett praktiskt vepahissystem, som gör det möjligt att enkelt byta ut din fasadvepa utan behov av stegar eller liftar. Med hjälp av en vinsch hissar du enkelt upp fasadvepan, och den hänger sedan snyggt och prydligt på plats. Systemet är helt slutet runt omkring fasadvepan, vilket förhindrar att vinden tränger in och potentiellt skadar den – en vanlig förekommande risk.

Vepahissystemet kan skräddarsys efter dina behov och kan även utrustas med belysning för att göra din fasad ännu mer iögonfallande.

Designa Din Vepa

När du designar din vepa behöver du inte hålla tillbaka din kreativitet. Du kan använda hela ytan och det finns inga begränsningar när det gäller antalet färger du kan använda. När du skapar din tryckfil bör du anpassa layouten efter vepans mått och kom ihåg att spara med en utfallsmarginal på 5 mm.

Vepor och Banderoller

 • Vepor för Ljuslådor
 • Vepor för Byggbodar
 • Staketvepor
 • Fasadvepor
 • Inomhusvepor
 • Butiksvepor

Hjälp med Montering

Behöver du assistans med att montera din nya vepa? Eller kanske du funderar på att hyra en byggställning? Vi samarbetar med flera erfarna montörer och uthyrningsföretag som finns tillgängliga i stora delar av Sverige. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT SKAPA EN GRATIS PRISFÖRFRÅGAN:

Stora budskap med fasadvepa

 • Högkvalitativa tryck: fasadvepor levererar tryck av högsta kvalitet som passar perfekt både inomhus och utomhus.
 • Mångsidig placering: använd dem på mässan, fäst dem på staketet, försköna din fasad, marknadsför på arbetsboden eller låt dem pryda din butik.
 • Anpassningsbara: Du kan anpassa dina flaggor efter din varumärkesidentitet, inklusive färger, logotyper och budskap.
 • Mångsidighet: Använd dem vid evenemang, mässor, företagslokaler eller längs gator och trottoarer för att nå en bred publik.
 • Hållbara Material: Våra reklamflaggor är tillverkade av högkvalitativa material som tål väder och vind, vilket gör dem lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk.
 • Reklam & Information: Skapa reklam för ditt företag, sprid information om din verksamhet, framhäv dina produkter, marknadsför en kampanj – eller berätta om vad som pågår bakom staketet eller planket.
 • Oändliga Användningsområden: Fasadvepor är flexibla och passar överallt där du har lite mer utrymme för ditt budskap.
 • Enkla att Installera: De är lätta att montera och ta ner, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet.