Dekor

Med vår foliering och dekoreringstjänst öppnar sig en värld av möjligheter för din marknadsföring. Vi förstår vikten av att kunna kommunicera ditt budskap på ett kraftfullt sätt och vi är här för att hjälpa dig att göra just det.

Inskickade original granskas alltid

Vi ger alltid korrektur för godkännande innan vi trycker

Professionell rådgivning & support

Foliering & dekor: kreativa lösningar för marknadsföring

Vi erbjuder vinyler som är anpassningsbara efter dina behov och önskemål. Oavsett om du vill ha ensidigt eller dubbelsidigt tryck, enkel montering eller mer avancerade applikationer kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta lösningen för din marknadsföring. Vårt dedikerade team är redo att arbeta med dig för att förverkliga din vision och ta din marknadsföring till nästa nivå. Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och behov inom foliering och dekorering. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål inom marknadsföring och visuell kommunikation.

När det gäller marknadsföring är första intrycket avgörande, och det är här foliering och dekor kommer in i bilden. Genom att använda dessa kreativa verktyg kan du omvandla vanliga ytor till slående reklamplatser. Tänk dig att ditt varumärkes budskap genomsyrar inte bara din företagslokal utan också ditt fordonspark, skyltfönster eller mässmonter. Det är precis vad foliering och dekor kan erbjuda.

Skapa unik marknadsföring

Foliering är ett sätt att applicera anpassade vinyler på olika ytor medan dekor ger dig friheten att skapa visuella mästerverk som sticker ut och berättar din historia. Dessa tekniker är perfekta för att kommunicera din produkt eller tjänst, skapa varumärkesigenkänning och locka potentiella kunder. Oavsett om du vill ha ett subtilt och elegant uttryck eller ett djärvt och färgstarkt uttalande finns det en foliering eller dekorlösning som passar dig.

Så varför begränsa din marknadsföring till de vanliga kanalerna när du kan tänja gränserna med foliering och dekor? Dessa tekniker ger dig möjligheten att vara kreativ och unik samtidigt som du når ut till en bredare publik. Och det bästa är att de är kostnadseffektiva och kan anpassas efter din budget och behov. Så se till att du utnyttjar de kreativa möjligheter som foliering och dekor erbjuder för att sätta ditt företag i strålkastarljuset och skapa minnesvärda intryck som varar.

Tryckt tapet: unika väggdekorationer

Vår högkvalitativa tryckta tapet är perfekt som väggdekoration. Den har samma struktur som vanlig tapet och är enkel att montera. Skapa unika fondväggar i hemmet, showroomet, på mässan eller i restaurangen med valfritt tryck på tapeten.

Väggdekor & fönsterdekor: skräddarsy fasadens utseende

Vägg- och fönsterdekor är flexibla produkter med många användningsområden. Dekorera skyltfönstret, inkludera öppettider på dörren eller skapa insynsskydd och fönsterlogotyper. Vi har olika vinyler som passar olika ytor och stilar.

Golvdekor: framhäv din reklam på golvet

Golvdekor fungerar som reklamplats eller vägvisning i butiker. Den drar ofta till sig uppmärksamhet eftersom golvet är en outnyttjad yta. Vårt golvdekorlaminat är hållbart och av hög kvalitet.

Bildekor: mobil marknadsföring med fordon

Dekorera ditt fordon oavsett om det är en bil, lastbil, buss, båt eller flygplan, för mobil marknadsföring. Visa din logotyp och kontaktinformation eller täck hela fordonet med vinyl. Vi har ett brett utbud av vinyler som passar perfekt för detta ändamål. Dra nytta av den mobila marknadsföringspotentialen!

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT SKAPA EN GRATIS PRISFÖRFRÅGAN:

Din företagsidentitet förstärkt genom dekor

Din företagsidentitet och varumärke kan effektivt kommuniceras med hjälp av foliering och dekor. Med våra anpassningsbara vinyler kan du omvandla praktiskt taget alla ytor till kraftfulla marknadsföringsverktyg. Här är några fler sätt hur du kan dra nytta av våra folierings- och dekoreringstjänster:

  • Showroom och butiksinteriörer: skapa en engagerande och varumärkesanpassad atmosfär i din butik eller showroom genom att dekorera väggar, golv och fönster. Använd dina produkter, budskap och grafik för att göra en varaktig impression på dina kunder.
  • Specialerbjudanden och reklamkampanjer: använd foliering för att marknadsföra särskilda erbjudanden och kampanjer. Utnyttja skyltfönster, dörrar och andra ytor för att informera passerande kunder om aktuella affärsmöjligheter.
  • Mässor och evenemang: stå ut på mässor och evenemang genom att skapa iögonfallande montrar och presentationer. Använd dekorativa element och informationstavlor för att kommunicera ditt budskap på ett minnesvärt sätt.
  • Fordon och transportmedel: bildekor på fordon ger din verksamhet en mobil närvaro. När dina fordon är på vägarna fungerar de som rörliga reklamtavlor och når ut till en bred publik.
  • Konstnärlig dekoration: Utöver marknadsföring kan foliering och dekor även användas för konstnärlig dekoration. Skapa unika konstverk på väggar eller andra ytor för att förvandla ditt utrymme till något exceptionellt.
  • Oavsett om du har ett specifikt projekt i åtanke eller behöver råd om hur du bäst använder foliering och dekor för att stärka din verksamhet är vi redo att hjälpa dig att förverkliga din vision. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och mål inom foliering och dekorering. Vi är din partner för att skapa kreativa och effektiva lösningar för din marknadsföring och visuella kommunikation.