Perfekta produkter för ert byggprojekt

På Lingertz Media förstår vi vikten av att synas och göra intryck. I en värld där varje yta och ögonblick räknas, erbjuder vi innovativa och effektiva lösningar för att maximera din närvaro och ditt budskap. Med ett brett utbud av produkter som vepor, byggbodsvepor, beachflaggor, skyltar, folierade ytor, dekaler och lyftkranssidor är vi din partner i att omvandla varje byggprojekt till en dynamisk annonseringsplattform.

Byggbodar och fasader erbjuder unika möjligheter för exponering som ofta glöms bort. Belägna på strategiska platser fångar de blickarna av tiotusentals förbipasserande dagligen i medelstora städer. Det är en chans som inte bör missas. Genom att utnyttja dessa ytor effektivt kan ditt budskap och din logga nå ut till en bred publik utan större ansträngning. Vi på Lingertz Media är specialister på att skapa och implementera dessa exponeringslösningar på ett sätt som inte bara är visuellt tilltalande utan också kostnadseffektivt och problemfritt.

Våra byggbodsvepor är särskilt utformade för att täcka hela sidan av en byggbod med ditt budskap och detta görs utan att på något sätt skada boden. Installation och demontering hanteras av vårt team på ett snabbt och effektivt sätt så att du kan fokusera på ditt projekt utan onödiga avbrott.

För att ytterligare förstärka din synlighet rekommenderar vi att komplettera din vepa med beachflaggor. Dessa är inte bara iögonfallande utan skapar också en dynamisk och välkomnande miljö runt ditt projektområde. Beachflaggor är perfekta för att dra till sig uppmärksamhet och kan placeras strategiskt för optimal exponering.

Vi förstår också vikten av att varje detalj speglar ditt varumärke på bästa sätt. Det är anledningen till att vi erbjuder anpassningsbara lösningar för att förädla de annars tråkiga byggnadsstängslen. Med våra snygga vepor kan du exponera ditt företags logga och budskap på platser där de verkligen gör skillnad. Detta är inte bara en kostnadseffektiv reklamstrategi utan också ett sätt att försköna byggplatser och bidra till en positiv bild av ditt projekt.

På Lingertz Media är vi engagerade i att hjälpa dig att maximera din synlighet och påverkan. Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver en skräddarsydd lösning. Vårt team av experter är här för att vägleda dig genom varje steg från design till installation för att säkerställa att ditt budskap inte bara syns utan också tilltalar din målgrupp.

I slutändan är vårt mål att hjälpa ditt företag att stå ut i mängden. Genom att kombinera kvalitet, innovation och expertis strävar vi efter att omvandla varje byggyta till en kraftfull marknadsföringskanal. Låt oss på Lingertz Media ta ditt varumärke till nya höjder och se till att du får den uppmärksamhet du förtjänar. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan förvandla dina visioner till verklighet.

  • Helhetslösningar för ditt företag – Vi erbjuder skräddarsydda paket som täcker allt från strategisk planering till implementering.
  • Modern teknologi – Dra nytta av den senaste tekniken inom din bransch för att förbli konkurrenskraftig och innovativ.
  • Support och underhåll – Vi erbjuder pålitlig support och regelbundet underhåll för att säkerställa att dina system alltid är uppdaterade och fungerar smidigt.
  • Hållbar utveckling – Vi hjälper dig att implementera hållbara lösningar som minskar miljöpåverkan och främjar långsiktig tillväxt.

Skicka ett meddelande

Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor!

Skriv till oss

Inget jobb är för stort eller för litet för oss!

info@lingertzmedia.se

Ring oss

Du kan ringa oss med alla frågor du har. Om vi inte är tillgängliga för tillfället ringer vi upp dig så snart vi kan.

(040) 26 00 26