Beachflagga

En beachflagga är en beprövad kommunikationsprodukt som ger synlighet och marknadsföring på torg, mässor och evenemang. Beachflaggor erbjuder generösa exponeringsytor, och deras rörlighet i vinden gör dem ännu mer iögonfallande.

Vi erbjuder prisvärda beachflaggor i två olika former och storlekar med ett överflöd av tillbehör. Vi sätter hög kvalitet på våra master och flaggmaterial för att säkerställa att de kan stå emot vind och vatten.

Inskickade original granskas alltid

Vi ger alltid korrektur för godkännande innan vi trycker

Professionell rådgivning & support

Material

Våra flaggor är tillverkade av 100% stickad polyester, uppfyller brandklassning och är anpassade för användning utomhus. Beachflaggorna trycks med 100% genomtryck över hela ytan, vilket innebär att ditt motiv är synligt på båda sidor.

Storlek

Vi erbjuder beachflaggor i två storlekar: medium och stor.

 • Medium (280 cm)
  En standardhöjd som är den mest vanliga bland storlekarna. Den är varken för liten eller för stor och passar utmärkt för många olika ändamål, inklusive skyltning för butiker och evenemang.
 • Large (355 cm)
  När du vill att ditt budskap ska synas på långt avstånd är det klokt att välja en något större flagga. Därför är Large en utmärkt storlek att överväga för din beachflagga.

Former

Våra beachflaggor finns i två klassiska former: hajfena och tår. Välj den som bäst passar dina behov.

Tillbehör

 • Kryssfot
  Kryssfoten är den vanligaste foten som passar på både hårda och mjuka underlag. Komplettera kryssfoten med en vattenbag eller tältpinnar så klarar den mycket hårda vindar.
 • Markplatta
  Markplattan är en svartlackerad stadig fot som främst används för utomhusbruk. Plattan väger 10 kg.
 • Markspik
  Spiken passar för användning utomhus på mjukt underlag, till exempel i gräsmatta eller snö.
 • Markskruv
  Skruven passar för användning utomhus på mjukt underlag, till exempel i gräsmatta eller snö.
 • Vattenbälg
  Vattenbälgen används tillsammans med kryssfoten vid placering utomhus för en stabilare strandvimpel. Fylls enkelt med vatten och placeras över kryssfoten.

Skapa din egen beachflagga med tryck

Våra strandvimplar med tryck tillverkas med högkvalitativ polyester och sublimeringstryck för bästa tryckkvalitet och hållbarhet. Vi kantförstärker och syr flaggorna med tråd som är motståndskraftig mot röta, vilket garanterar en längre livslängd och att flaggorna inte fransar sig.

Kontakta oss gärna för att begära en offert eller om du har några frågor. Vi hjälper dig gärna att skapa en unik och uppmärksammad beachflagga med ditt eget tryck.

Hjälp med Montering

Behöver du assistans med att montera din nya vepa? Eller kanske du funderar på att hyra en byggställning? Vi samarbetar med flera erfarna montörer och uthyrningsföretag som finns tillgängliga i stora delar av Sverige. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT SKAPA EN GRATIS PRISFÖRFRÅGAN:

Här är fem fördelar med att använda beachflaggor för marknadsföring och reklam:

 

 • Högre synlighet: Beachflaggor är höga och färgstarka, vilket gör dem synliga på långt håll. De drar uppmärksamhet och fungerar som ett effektivt marknadsföringsverktyg för att locka kunder till din plats eller evenemang.
 • Anpassningsbara: Du kan skräddarsy beachflaggor med ditt eget tryck och varumärkesdesign. Det ger dig möjlighet att kommunicera ditt budskap och varumärke på ett kreativt sätt.
 • Portabilitet: Beachflaggor är lätta och enkla att transportera och installera. Du kan använda dem på olika platser och flytta dem efter behov, vilket ger flexibilitet för din marknadsföring.
 • Hållbarhet: De flesta beachflaggor är tillverkade av slitstarka material och är konstruerade för att tåla utomhusförhållanden. De kan användas igen och igen, vilket gör dem kostnadseffektiva över tid.
 • Mångsidighet: Beachflaggor kan användas vid olika tillfällen och platser, inklusive mässor, evenemang, företagslokaler och utomhusutrymmen. De är en allsidig marknadsföringslösning som passar många olika affärsbehov.