Rollup

En rollup tar nästan ingen plats och monteras på mindre än en minut. Rollup är en klassisk exponeringsmetod för att sprida ditt varumärke och budskap. Den är smidig att transportera och enkel att använda vid mässor och utställningar. Med en rollup får du en prisvärd och effektiv lösning för din marknadsföring.

Inskickade original granskas alltid

Vi ger alltid korrektur för godkännande innan vi trycker

Professionell rådgivning & support

Hur fungerar en rollup?

En rollup är en ihoprullningsbar vepa med tryck som enkelt monteras med hjälp av en stödpinne. Den kan snabbt rullas upp och ned och förvaras sedan i en bildkassett som håller vepan lagom spänd.

Vi på Lingertz Media erbjuder ett brett utbud av rollup-lösningar. I vårt sortiment hittar du både prisvärda modeller och exklusiva alternativ. Oavsett vilken rollup du väljer strävar vi efter hög kvalitet och bra valuta för pengarna.

Våra rolluper har bildvåd i Multitex, ett material som ger utmärkt tryckkvalitet och är hållbart nog att rullas in och ut ur kassetten många gånger utan att ta skada.

Kreativa användningsområden för Rollups

Rollups är otroligt mångsidiga när det kommer till användningsområden. Förutom att användas som marknadsföringsverktyg är de perfekta för att informera, utbilda och guida. Tänk dig att använda en Rollup för att visa upp din företagshistoria på ett evenemang eller för att presentera produkter och tjänster vid ett kundmöte. De kan även vara användbara vid utbildningssessioner och seminarier där du kan använda dem som visuellt stöd för att förstärka dina poänger. Rollups kan även fungera som en tydlig välkomsthälsning i företagets lobby eller som vägvisare på en konferens. Denna mångsidighet gör dem till en oumbärlig resurs för företag och organisationer inom olika branscher.

Fakta rollup

Material: Multitex

.

Standard: 850x2000 mm

Hitta rätt modell av roll-up som passar dina behov

Vi erbjuder ett brett urval av rollups i olika prisklasser och storlekar. Om du planerar att använda din rollup regelbundet rekommenderar vi att du investerar i en högre prisklass eftersom detta ger bättre kvalitet och hållbarhet. Modellerna skiljer sig åt i termer av ramen, förekomsten av teleskopfunktion på pinnen, vikten och stabiliteten. Alla våra rollups har dock samma högkvalitativa bildvåd och levereras med en praktisk väska även om väskans utförande och material kan variera.

Här listar vi våra modeller. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor som inte besvaras här på hemsidan.

  • Rollup Basic: En prisvärd lösning som är hopfällbar och enkel att montera.
  • Rollup Standard: Olika bredder att välja mellan och justerbar höjd.
  • Rollup Premium: En exklusivare modell som tål upprepad användning i olika miljöer.
  • Rollup Dubbelsidig: Med tryck på båda sidor, perfekt för att placera i en lokal utan att den behöver stå mot en vägg.

Med en rollup kan du kommunicera smidigt

En rollup är ett effektivt marknadsföringsverktyg för dig som gör presentationer. De är mycket smidiga att ta med sig till mässor eller tillfälliga presentationer. Trots sitt kompakta format har de tillräckligt med yta för att göra ett starkt intryck och förmedla ditt budskap.

Designa din rollup med företagets logotyp mot en attraktiv bakgrund eller med en tydlig punktlista för ditt projekt. För att undvika att viktiga budskap skyms av till exempel möbler bör de placeras högt upp på rollupen.

När den inte används förvaras rollupen smidigt i en kompakt kassett. Den är lätt att bära med sig och enkel att montera. Kassetten fungerar som stöd i botten när du sätter upp den. Duken är tillverkad av slitstarkt material som tål olika väderförhållanden och kan rullas upp och ner många gånger utan att skadas.

Rollupen kan tryckas på ena sidan eller på båda sidorna. Genom att välja dubbelsidigt tryck ger du ett mer professionellt intryck och kan kommunicera effektivt, även om publiken ser baksidan av rollupen, som till exempel på en öppen monter på en mässa eller vid utomhuspresentationer på torg eller i köpcentrum.

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT SKAPA EN GRATIS PRISFÖRFRÅGAN:

Enkel och effektiv marknadsföring med en Rollup med eget tryck

Rollup är en av de mest klassiska valen inom expoprodukter och är vanligt förekommande på utställningar, mässor, seminarier och konferenser. Rollups fungerar dock inte bara som marknadsföringsverktyg utan även som effektiva informationstavlor. De kan användas för att kommunicera regler i en simhall, presentera en ny butikskampanj eller informera om smittspridningsåtgärder.

Fördelen med att välja en rollup med eget tryck är att det är en kostnadseffektiv produkt som erbjuder högkvalitativt tryck och enkel användning. Våra rollups trycks på bestruken polyesterväv vilket säkerställer utmärkt färgåtergivning och bildkvalitet.

När du beställer en rollup från Lingertz Media ingår alltid trycket. Du har möjlighet att skapa en unik och iögonfallande design genom att ladda upp ditt eget motiv tillsammans med din beställning. En välutformad rollup med eget tryck kan vara avgörande för att locka besökare till din mässmonter eller förmedla ditt budskap på bästa sätt.

Hållbarhet och återanvändning

Förutom deras användbarhet och flexibilitet är Rollups också en miljövänlig lösning. Genom att investera i högkvalitativa Rollups och ta hand om dem kan du använda dem om och om igen vilket minskar avfallet av engångsaffischer och marknadsföringsmaterial. När du behöver uppdatera ditt budskap eller design kan du enkelt byta ut Rollupens bildvåd och fortsätta använda samma kassett. Detta sparar inte bara pengar på lång sikt utan minskar också din miljöpåverkan. Hållbarheten och flexibiliteten hos rollups gör dem till ett smart val för företag som värdesätter både effektiv marknadsföring och hållbarhet.

Våra premium-Rollups har livstids garanti på systemet.