Om oss

lingertz_media

Lingertz Media grundades av två branschexperter med omfattande erfarenhet inom den grafiska branschen och byggindustrin. Deras gemensamma kunskaper utgör hörnstenarna i vårt åtagande att leverera tryckeritjänster av högsta kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda utmärkta produkter oavsett storlek – inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Med över 40 års erfarenhet från våra grundare erbjuder vi noggrant framställda trycksaker skräddarsydda för att uppfylla dina företagsbehov.

Vi är dedikerade till att omvandla din vision till verklighet. Med specialisering inom stora format har vi förfinat konsten att skapa trycksaker som effektivt förmedlar ditt budskap. Vi är även experter på mindre tryck, så oavsett om du behöver något storslaget eller mer kompakt är vi här för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Varför Välja Lingertz Media

Att välja Lingertz Media innebär att välja en pålitlig partner som förstår dina affärsmål. Ni drar nytta av våra grundares gemensamma expertis och vår förmåga att omvandla dina idéer till förädlade element som attraherar din målgrupp. Med oss ​​får du inte bara trycksaker; du etablerar ett strategiskt samarbete dedikerat till din framgång.

VÄLKOMMEN TILL LINGERTZ MEDIA

Mission

Lingertz Media strävar efter att revolutionera visuell kommunikation genom överlägsen storformatsproduktion. Vårt åtagande för precision och kreativitet ger företag möjligheten att fängsla sin publik och nå framgång.

 

Vision

Lingertz Media ser framför sig att leda branschen inom storformatsproduktion genom att omdefiniera rum och uppfattningar. Vi strävar efter att inspirera innovation och lyfta varumärken på både lokal och global nivå.