Flaggor

flaggor

Vi är din pålitliga partner när det gäller flaggtryck. Oavsett om du behöver landsflaggor för en internationell händelse, företagsflaggor för att stärka ditt varumärke eller kreativa anpassade flaggor för speciella tillfällen så är vi här för att göra din vision till verklighet.

Flaggor är utmärkta reklambärare. De är synliga på långa avstånd och erbjuder en mycket förmånlig marknadsföring. Flaggor med tryck är bland de mest kostnadseffektiva sätten att öka synligheten för ditt företag vare sig det handlar om storslagna företagsflaggor som vajar högt i luften eller mer kompakta kioskflaggor från fasaden. Om du har några frågor angående flaggor med tryck så tveka inte att kontakta oss.

Inskickade original granskas alltid

Vi ger alltid korrektur för godkännande innan vi trycker

Professionell rådgivning & support

Allt du bör veta om flaggor med tryck

Vi är specialister på flaggtryck och vi tar stolthet i att leverera flaggor av hög kvalitet som fängslar uppmärksamheten och varar över tid. Med vår avancerade tryckteknik och noggrant utvalda flaggmaterial kan du vara säker på att din flagga kommer att vara skarp, klar och representera ditt budskap på bästa sätt.

Oavsett om du är en företagare, evenemangsarrangör eller privatperson så kan vi skapa anpassade flaggor som passar ditt syfte. Vi erbjuder allt från stora företagsflaggor till små kioskflaggor och allt däremellan. Vi erbjuder flexibla lösningar för att uppfylla dina unika krav.

Rätt storlek för dina flaggor med tryck

När du väljer storleken på dina flaggor med tryck är det viktigt att tänka på proportioner. Flaggor ska vara större än vad du kanske tror när du tittar upp mot en flaggstång. Perspektivet kan få flaggstången att verka högre och flaggan mindre än den egentligen är. En tumregel är att flaggan bör vara minst 25 % av flaggstångens höjd.

Hållbarhet och materialval

Våra flaggor med tryck tillverkas av ett särskilt flaggtyg som är extra robust och tåligt mot väder och vind. Trots det bör du vara beredd på att byta ut dina flaggor med jämna mellanrum. I genomsnitt håller en flagga i flera månader men detta kan variera beroende på flera faktorer. Flaggor som är utformade vertikalt fladdrar mindre och har längre livslängd. Väderförhållanden och flaggans placering spelar också en stor roll. Även om flaggor med tryck är hållbara kan de skadas i stormigt väder, särskilt om de placeras på utsatta platser.

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT SKAPA EN GRATIS PRISFÖRFRÅGAN:

Vi erbjuder skräddarsydda flaggor

Flaggor är en fantastisk resurs för att göra ett starkt intryck på kunder och besökare eftersom de fångar uppmärksamheten på ett ögonblick. De bidrar till att öka synligheten för ditt företag och skapa varumärkeskännedom vilket ger dig den uppmärksamhet du förtjänar.

På Lingertz Media anpassar vi dina flaggor efter era önskemål. Vi erbjuder flaggor i olika storlekar inklusive specialstorlekar. Designa dina flaggor med logotyp, motiv eller andra tryck enligt dina egna specifikationer.