Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur Lingertz Media samlar, använder och skyddar din personliga information. Vi månar om att skydda din integritet och säkerhet och säkerställa att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning om dataskydd. Genom att använda våra tjänster samtycker du till vår insamling och användning av din information enligt denna policy.

  1. Insamlade uppgifter

Vi kan samla in personlig information som namn, kontaktinformation, e-postadress, och andra relevanta uppgifter när du kommunicerar med oss, gör en beställning eller använder våra tjänster. Vi kan också automatiskt samla in teknisk information om din enhet och webbläsare när du besöker vår webbplats.

  1. Användning av uppgifter

Vi använder din personliga information för att tillhandahålla våra tjänster, behandla beställningar, kommunicera med dig, och förbättra din upplevelse på vår webbplats. Vi kan också använda informationen för att skicka dig uppdateringar, erbjudanden och marknadsföringsmaterial om du har samtyckt till det.

  1. Delning av uppgifter

Vi delar endast din personliga information med tredje parter när det är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster, uppfylla lagliga krav eller skydda våra rättigheter. Vi säljer aldrig din information till andra.

  1. Dataskydd och säkerhet

Vi vidtar åtgärder för att säkerställa säkerheten och sekretessen för din personliga information. Vi använder säkra servrar och krypteringsteknik för att skydda dataöverföringar och lagring av uppgifter.

  1. Dina rättigheter

Du har rätt att begära åtkomst till och rättelser av dina personuppgifter. Om du vill korrigera eller ta bort din information, eller om du har andra frågor om din integritet, vänligen kontakta oss.

  1. Ändringar i integritetspolicyn

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy då och då. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och din fortsatta användning av våra tjänster efter ändringar innebär att du accepterar de uppdaterade villkoren.

  1. Kontaktinformation

Om du har frågor eller funderingar om vår integritetspolicy eller vår hantering av din personliga information, vänligen kontakta oss på info@lingertzmedia.se.